Mitt namn är Simon Allinggård och driver Allinphoto där jag fotograferar allt som finns mellan himmel och jord. Ända sedan jag var sex år har jag fotograferat. Det hela började med när vi var på Legoland och jag fick en engångskamera av mina föräldrar. Sedan dess har jag varit fast i fotograferandets värld. Köpte min första “riktiga” kamera när jag var 15. Det var även vid 15 års ålder när jag gick i nian och mitt intresse för att möjligen starta eget företag väcktes genom en annorlunda praktik jag gjorde på Viking Line.

Gick Estetisk utbildning på gymnasiet med inriktning “Digitalt Skapande”, då kände jag att foto verkligen är det jag vill hålla på med. Mitt samtida teknikintresse hade gjort att efter 3 år hade jag bytt hela min kamera arsenal och var redo dels kunskap och prylmässigt att satsa på fotograferandet. Startade upp mitt företag våren 2013 och blev “Sveriges yngsta medlem i föreningen Företagarna” som innefattas av Ca 700,000 små och medelstora företag. Blev även medlem i Nikon Professional Service, fick stipendium för mitt fotograferande och blev nominerad och hedersomnämnd vid UngBild 2013.

Allinphoto började med bara fotografi men har under året utvecklats till att göra: Film, webbdesign, eBöcker och live sänd TV.

 

”Grymt Trevlig och proffsig”
-Kjell Eriksson, Radiopratare

”Du bara gör och det blir hur
snyggt som helst.
Henric Skoog, PFI-Racing”

 

_DSC1863_Webb

 

Tveka inte! Hör av dig
070 – 14 29 878
Fotograf@allinphoto.se

2013 – Sveriges yngsta medlem i

foretagarnas-logotyp